Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Handbediende Inkjet-printer voor verkoop
Van goede kwaliteit Handbediende Inkjet-printer voor verkoop
De leverancier van Nice, snelle snelheidsreactie, snelle hoog levertijd, - kwaliteitsproduct. Ik ben gelukkig om u te vinden!

—— John Smith

Wij zijn aan het samenwerken met 5 jaar geweest, zij goede leverancier en goede vrienden, onze eer zijn om met hen te werken.

—— daniel

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd. Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd. Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd. Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd.
De afgewerkt productlopende band
Testend en pas workshop aan
Verpakkingsinstallatie
ware huis

De afgewerkt productlopende band

Testend en pas workshop aan

Verpakkingsinstallatie

ware huis

 • lopende band

  Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd.

  1. Grondstof het Kopen Inspectie:

   

  wij zullen voor de grondstoffen met eerste gloednieuw, ongebruikte klasse voorbereidingen treffen, en naleven de kwaliteit en de specificaties die worden bepaald zullen om productie ervoor te zorgen genoeg goed voorbereid zijn. onze ingenieur zal de tekeningen van te verzekeren delen controleren goed ontworpen.

   

  2. Tijdens het Veroorzaken van Inspectie:

   

  Onze ingenieur zal belangrijk punt van productie elk product, en al lopende band controleren. Aan bepaalde arbeider met bepaalde productie verantwoordelijk zal zijn. Strikt ben met elke stap om kwaliteit te verzekeren.

   

  3. Na Productieinspectie:

   

  Onze QC zal elke vervangstukken controleren om hoge precisie productie te verzekeren. Na het assemblying, onze zal QC het productwerk goed of niet controleren. de gehele productielijn zal in onze workshop worden geïnstalleerd voor het gehele lijn testen.

   

  4. Verpakkingsinspectie:

   

  Wij hebben 3 lagen pakket. Voor de buitenkant, keuren wij norm uitgevoerd karton goed. In het midden, wordt de machine behandeld door schuim, om de machine tegen het schudden te beschermen. Voor de binnenlaag, wordt de machine behandeld door plastic zak voor waterdicht dik te maken.

Contactgegevens
Wuhan Willita Marking & Packing Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Echo

Tel.: 86--18062068035

Fax: 86-27-83398122

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)